Σε ποια ανατομικά σημεία του σώματος και του προσώπου, το INFINI RF υπερτερεί έναντι οποιασδήποτε άλλης μη επεμβατικής μεθόδου ή μηχανήματος;

Η θεραπεία με ΙΝFINI RF, έχει θεαματικά αποτελέσματα στις σακούλες των άνω και κάτω βλεφάρων, στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, στις κάθετες ρυτίδες του μετώπου, στις κάθετες ρυτίδες στα χείλη και θεαματικά αποτελέσματα συνολικά στο οβάλ του προσώπου και στη σύσφιξη στο λαιμό. Επίσης, ικανοποιητικά αποτελέσματα έχουμε στη χαλάρωση του δέρματος των μπράτσων, στην χαλάρωση του δέρματος της κοιλιάς, των γλουτών καθώς και στο δέρμα του γόνατος. Tο ΙΝFINI RF, έχει επίσης ένδειξη στις περιπτώσεις ενεργού ακμής, όπου προκαλεί σημαντική ύφεση της ερυθρότητας, καθώς και στις περιπτώσεις σοβαρής κυστικής ακμής, καθώς έχει τη δυνατότητα να αποκαθιστά τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί καθίζηση και να επαναφέρει τη λεία όψη της επιδερμίδας.

Πόσο άνετη είναι η θεραπεία;

Εξαρτάται από τον τύπο της θεραπείας και την ανεκτικότητα του ασθενή στον πόνο. Το ΙΝFINI RF όμως, με την πατενταρισμένη τεχνολογία Comfort Flow, σχεδιάστηκε για να μεγιστοποιεί την άνεση του ασθενή.

Ποιος είναι ο χρόνος αποκατάστασης μετά την θεραπεία;

Η στοχευμένη ενδοδερμική διανομή της ενέργειας RF, ελαχιστοποιεί την θερμική βλάβη της επιφάνειας του δέρματος, πετυχαίνοντας έτσι γρήγορη επούλωση και ανάρρωση, που δεν υπερβαίνει τις λίγες μόνο ώρες (MRFtreatment / σύσφιξη) ή τις μία με δύο ημέρες (SFRtreatment / ουλές ακμής).

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Πολλές φορές, ιδιαιτέρως ικανοποιητικά αποτελέσματα είναι ήδη ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία! Συνήθως απαιτούνται δύο έως τέσσερις συνεδρίες, ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Πότε βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα και πότε το τελικό αποτέλεσμα;

Αποτελέσματα βλέπετε ήδη από τις πρώτες δέκα ημέρες μετά τη θεραπεία. Στον ένα μήνα, το αποτέλεσμα είναι ήδη πολύ εμφανές και συνεχίζει να βελτιώνεται μέχρι και τρεις μήνες μετά τη θεραπεία! Η φωτογραφική τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων πριν-μετά, αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση για την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης θεραπείας χωρίς αμφισβήτηση…

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Η εμπειρία στη συγκεκριμένη τεχνολογία υπάρχει από τα τέλη του 2013. Μέχρι τώρα δεν έχει διαπιστωθεί υποτροπή του αισθητικού προβλήματος σε κάποιον από τους ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπευτικό πρωτόκολλο με INFINI RF.

Υπάρχει πιθανότητα επιπλοκών μετά από θεραπεία με INFINI RF;

Η μέχρι τώρα παγκόσμια εμπειρία, δεν έχει αναδείξει επιπλοκές, εφόσον ο χειριστής ιατρός είναι εξοικειωμένος με το πρωτόκολλο θεραπειών που εξατομικεύονται ανά ασθενή. Αποτελεί συνεπώς μια σίγουρη και ασφαλή μέθοδο αντιγήρανσης.

Μπορεί το INFINI RF να υποκαταστήσει την χειρουργική παρέμβαση;

Σε μικρής βαρύτητας αισθητικά προβλήματα, το INFINI RF είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό. Σε πιο σοβαρά προβλήματα, μπορεί να δώσει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα σε άτομα που θέλουν να αποφύγουν τη χειρουργική επέμβαση. Θεωρείται το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα σύσφιξης παγκοσμίως.

Υπάρχουν περιορισμοί στον τύπο δέρματος ή στην περίοδο του χρόνου που μπορούν να γίνουν οι θεραπείες;

Αντίθετα με τις θεραπείες laser, το INFINI RF είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους δέρματος και η θεραπεία μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου. Λειτουργεί αποτελεσματικά και σε μαυρισμένο δέρμα.

To INFINI RF μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες όπως BOTOX ή υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία κλπ;

Το INFINI RF μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε από τις παραπάνω αισθητικές παρεμβάσεις για την επίτευξη, εξατομικευμένα, του καλύτερου δυνατού αισθητικού αποτελέσματος ανά ασθενή. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και πότε.

Πότε χρησιμοποιούμε Laser και πότε INFINI RF; Μπορούν να συνδυαστούν οι δύο θεραπείες;

Το INFINI RF, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση μελαχρώσεων (πανάδων). Αντίθετα ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο διαθέτει Laser αντιμετώπισης μελαχρώσεων. Από την άλλη πλευρά, τα διάφορα Laser απολέπισης του δέρματος όπως το ErbiumFractionalLaser, μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επιφανειακές αλλοιώσεις του δέρματος και να προκαλέσουν αναγέννηση του κολλαγόνου, όχι όμως στο βάθος της επιδερμίδας όπως το INFINI RF. Συνήθως ο συνδυασμός των δύο τεχνικών προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα εφόσον συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο και ο χειρισμός τους γίνεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό.

Ποιο είναι το κόστος των θεραπειών με INFINI RF;

Το κόστος των θεραπειών δεν είναι απαγορευτικό, καθώς κοστίζει περίπου όσο μία πλήρης θεραπεία Botoxή 1-2 φιαλίδια καλού υαλουρονικού. Στην Ελλάδα το κόστος είναι περίπου το μισό ή και λιγότερο σε σχέση με τις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γερμανία κλπ. εναρμονιζόμενο στην υπάρχουσα κρίση.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΝΟΣ ΑΘΛΗΣΗ
Mini Lift 2½ ώρες 24 ώρες 10 ημέρες όχι 2-3 εβδομάδες
Facelift 3 ώρες 24 ώρες 10 ημέρες όχι 2-3 εβδομάδες
Mini Βλεφαροπλαστική 25 λεπτά όχι 24 ώρες όχι άμεσα
Βλεφαροπλαστική 1-2 ώρες 2-3 ώρες 5-7 ημέρες όχι 10 ημέρες
Ρινοπλαστική 2-3 ώρες 24 ώρες 7 ημέρες όχι 3 εβδομάδες
Ωτοπλαστική 2 ώρες 24 ώρες 2 ημέρες όχι 2 εβδομάδες
Λιπομεταφορά 1 ώρα όχι 3-4 ημέρες όχι άμεσα
Μεγέθυνση Στήθους 2 ώρες 24 ώρες 2 ημέρες ελάχιστος 3 εβδομάδες
Ανόρθωση Στήθους 2-3 ώρες 8-24 ώρες 2 ημέρες όχι 3 εβδομάδες
Σμίκρυνση Στήθους 3-3½ ώρες 8-24 ώρες 2 ημέρες όχι 3 εβδομάδες
Γυναικομαστία 1-2 ώρες 4-8 ώρες 2 ημέρες όχι 2-3 εβδομάδες
Λιποαναρρόφηση 1-2 ώρες 8-24 ώρες 2 ημέρες ελάχιστος 2-3 εβδομάδες
Βραχιονοπλαστική 2 ώρες 4-8 ώρες 2 ημέρες όχι 2-3 εβδομάδες
Κοιλιοπλαστική 2-4 ώρες 24 ώρες 4-7 ημέρες ήπια αναλγητικά 3 εβδομάδες
Πλαστική Μηρών 3-5 ώρες 8-24 ώρες 5-7 ημέρες όχι 3-4 εβδομάδες
Mommy Make Over 3-5 ώρες 24 ώρες 7 ημέρες ήπια αναλγητικά 3 εβδομάδες