Βιογραφικό

ποιος είμαι
Ο Πλαστικός Χειρουργός, Δασκαλάκης Εμμανουήλ, γεννήθηκε το 1966 στα Χανιά της Κρήτης.
Μπήκε και τελείωσε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, έκανε τρία χρόνια Γενική Χειρουργική στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και ταυτόχρονα δούλευε στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Κατόπιν, εκπαιδεύτηκε στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Hadassah University Hospital Jerusalem Israel για πεντέμισι χρόνια και επιπλέον απέκτησε υποειδικότητες στη μικροχειρουργική και επανασυγκόληση άκρων (fellowship δύο χρόνια), καθώς και στην αντιμετώπιση κρανιοπροσωπικών και γενετικών ανωμαλιών σε νήπια (fellowship τρία χρόνια).

Όλο αυτό το διάστημα υπήρξε υπότροφος του ΙΚΚΥ καθώς και του υπουργείου εξωτερικών του Ισραήλ.
Από το 2001 δραστηριοποιείται στη Κρήτη ως ιδιώτης Πλαστικός Χειρουργός με έδρα το Ηράκλειο και παράρτημα στα Χανιά.

Έχει επιτελέσει πάνω από 4.500 επεμβάσεις που απαιτούν γενική αναισθησία ή καταστολή σε ιδιωτικά νοσοκομεία της Κρήτης, πολλές χιλιάδες μικροεπεμβάσεις στο ιατρείο του. Διαθέτει πλήρες εξοπλισμένο τμήμα Laser, είναι εκπαιδευτής της Botox στην Ελλάδα και international speaker σε πολυεθνική εταιρία παραγωγής Υαλουρονικού Οξέως με έδρα την Ελβετία.

Επίσης, ο Πλαστικός Χειρουργός, Εμμανουήλ Δασκαλάκης, είναι ο υπεύθυνος Πλαστικός Χειρουργός της TriCare Organization για την Ελλάδα και Ανατολική Μεσόγειο που αποτελεί τον οργανισμό παροχής υγείας στους ένστολους αμερικάνους πολίτες και τις οικογένειές τους καθώς και του προσωπικού του ΝΑΤΟ.

Ο ιατρός έγινε πρόσφατα τιμητικό μέλος της iSAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) και της American Society of Plastic Surgeons.


Φωτογραφίες πριν & μετά
Φωτογραφίες πριν & μετά
Εχετε απορίες;