Botox / Dysport

για μέτωπο & μάτια χωρίς ρυτίδες...
Φωτογραφίες πριν & μετά
Από το προσωπικό αρχείο του ιατρού
Φωτογραφίες πριν & μετά
Video προσομοίωσης
video animation προσομοίωσης χειρουργείου
video
Αισθητική χειρουργική
Botox / Dysport Υαλουρονικό οξύ / Volumetric technique Εμφύτευση Λίπους Βλεφαροπλαστική Facelift - Ρυτιδεκτομή Πλαστική λαιμού / Mini lift Ρινοπλαστική Μεγέθυνση ζυγωματικών / πηγουνιού Ωτοπλαστική Μεγέθυνση στήθους Ανόρθωση στήθους Σμίκρυνση στήθους Γυναικομαστία Λιποαναρρόφηση Κοιλιοπλαστική Bραχιοπλαστική / Πλαστική Μηρών Συνδυασμοί επεμβάσεων Αντιμετώπιση παθογόνου παχυσαρκίας Αισθητική στην επανορθωτική χειρουργική Σύσφιξη προσώπου INFINI ραδιοσυχνότητες Μη-Επεμβατική Κρυογλυπτική - Clatuu α NEW! Κυτταρίτιδα & ανάπλαση σώματος & προσώπου LPG Cellu M6 Intergral NEW! Laser αποτρίχωσης Soprano Ice Platinum NEW! Laser ανάπλασης δέρματος / ουλών Laser φωτοανάπλασης πανάδων Σύσφιξη προσώπου & σώματος Elite Pro NEW! Ισχυρή ενυδάτωση / μεσοθεραπεία Alma Beauty Reboost NEW! Συνδυασμός θεραπειών laser UVB Laser αντιμετώπισης υποχρωματικών βλαβών δέρματος Laser θεραπείας ενεργού ακμής Laser αντιμετώπισης μπλέ και κόκκινων ευρυαγγείων Laser αφαίρεσης τατουάζ Ψυχολογικές Παράμετροι
Εχετε απορίες;
Botox / Dysport
Η βοτουλινική τοξίνη αποτελεί φαρμακευτική ουσία που «μπλοκάρει» την απελευθέρωση της ακετυλοχολίνης από τα νευρικά κύτταρα, η οποία προκαλεί τη σύσπαση των μυών.

Η εκλεκτική αναστολή της σύσπασης των μυών που προκαλούν δυναμικές ρυτίδες του μετώπου, μεσόφρυου, πόδι χήνας (γύρω από τα μάτια), ριζορινίου κτλ. προσφέρει στο πρόσωπο, ανανεωμένη και ξεκούραστη εμφάνιση.

Η χρήση του φαρμάκου προϋποθέτει άριστη γνώση από τον πλαστικό χειρουργό της ανατομίας των μυών του προσώπου, του τρόπου δράσης, της δοσολογίας, των ενδείξεων και αντενδείξεων.Η διάρκεια δράσης του, εξαρτάται από τη δόση που θα χρησιμοποιηθεί και την υπερτροφία ή όχι του μυ που στοχεύουμε. Το αποτέλεσμα είναι ορατό σε δύο με επτά ημέρες μετά την έγχυση και συνήθως διαρκεί πέντε με έξι μήνες.

Όταν εφαρμόζεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, το botox ικανοποιεί από την εμφάνιση ενός ξεκούραστου προσώπου που προσδίδει, καθώς οι ρυτίδες «κούρασης» γύρω από τα μάτια και στο μέτωπο και ανάλογα με τη βαρύτητα τους, είτε βελτιώνονται πολύ σε βάθος, είτε εξαφανίζονται.

Όταν δε, συνδυάζεται με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων του κατώτερου ημιμορίου του προσώπου, τα αποτελέσματα δύνανται να είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακά και άμεσα.

Το botox, επίσης, χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην αντιμετώπιση της ημικρανίας και των πονοκεφάλων τάσεως, καθώς και της υπεριδρωσίας στις παλάμες και στα πέλματα.

Συχνές ερωτήσεις

  1. Πότε το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αισθητικής παρέμβασης κρίνεται ικανοποιητικό;
    Το αισθητικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αισθητικής παρέμβάσης επέμβασης κρίνεται ικανοποιητικό, όταν είναι τόσο φυσικό που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή η παρέμβαση του Πλαστικού Χειρουργού.Ένας έμπειρος Πλαστικός Χειρουργός, διαθέτει πά- ντα το απαραίτητο φωτογραφικό αρχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς του.
  2. Σε ποιες ρυτίδες του προσώπου χρησιμοποιούμε υαλουρονικό οξύ και σε ποιες botox;
    Με το botox αντιμετωπίζουμε δυναμικές ρυτίδες του προσώπου, στο μέτωπο, μεσόφρυο, το πόδι της χήνας (πλάι στο μάτι), ενώ με το υαλουρονικό οξύ, τις ρινοπαρειακές αύλακες, ρυτίδες στα μάγουλα, και όπου αλλού χρειαζόμαστε όγκο. Ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί με μόνη τη χρήση botox να ανορθώσει τα φρύδια σε βαθμό όμοιο με αυτό που επιτυγχάνει με την πλαστική μετώπου.
  3. Όταν φεύγει η δράση του botox ή του υαλουρονικού φαίνομαι όπως ήμουν πριν τις θεραπείες;
    Συνήθως καλύτερα, καθώς το botox «ατροφεί» τις ρυτίδες που στοχεύουμε, ενώ το υαλουρονικό απορροφάται σταδιακά δίνοντας το χρονικό περιθώριο για επανάληψη χωρίς να γίνει αντιληπτή η νέα παρέμβαση από τον κοινωνικό σας περίγυρο.