Laser φωτοανάπλασης πανάδων

εξαφανίζοντας τα περιττά...
Φωτογραφίες πριν & μετά
Από το προσωπικό αρχείο του ιατρού
Φωτογραφίες πριν & μετά
Video προσομοίωσης
video animation προσομοίωσης χειρουργείου
video
Αισθητική χειρουργική
Botox / Dysport Υαλουρονικό οξύ / Volumetric technique Εμφύτευση Λίπους Βλεφαροπλαστική Facelift - Ρυτιδεκτομή Πλαστική λαιμού / Mini lift Ρινοπλαστική Μεγέθυνση ζυγωματικών / πηγουνιού Ωτοπλαστική Μεγέθυνση στήθους Ανόρθωση στήθους Σμίκρυνση στήθους Γυναικομαστία Λιποαναρρόφηση Κοιλιοπλαστική Bραχιοπλαστική / Πλαστική Μηρών Συνδυασμοί επεμβάσεων Αντιμετώπιση παθογόνου παχυσαρκίας Αισθητική στην επανορθωτική χειρουργική Σύσφιξη προσώπου INFINI ραδιοσυχνότητες Μη-Επεμβατική Κρυογλυπτική - Clatuu α NEW! Κυτταρίτιδα & ανάπλαση σώματος & προσώπου LPG Cellu M6 Intergral NEW! Laser αποτρίχωσης Soprano Ice Platinum NEW! Laser ανάπλασης δέρματος / ουλών Laser φωτοανάπλασης πανάδων Σύσφιξη προσώπου & σώματος Elite Pro NEW! Ισχυρή ενυδάτωση / μεσοθεραπεία Alma Beauty Reboost NEW! Συνδυασμός θεραπειών laser UVB Laser αντιμετώπισης υποχρωματικών βλαβών δέρματος Laser θεραπείας ενεργού ακμής Laser αντιμετώπισης μπλέ και κόκκινων ευρυαγγείων Laser αφαίρεσης τατουάζ Ψυχολογικές Παράμετροι
Εχετε απορίες;
Laser φωτοανάπλασης πανάδων
Γυρίζοντας πίσω το ρολόι του χρόνου

Καθώς γερνάμε, το δέρμα μας, υπόκειται σε βλάβες λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας και της καθημερινής καταπόνησης.

Οι αντιαισθητικές μελαγχρώσεις σε πρόσωπο, κορμό, άκρα, οφείλονται σε συγκέντρωση ενδογενούς χρωστικής, κυρίως μελανίνης και εμφανίζονται συνήθως μετά από την έκθεση στον ήλιο, ο οποίος επιδρά στο δέρμα προκαλώντας φωτογήρανση. Τις περισσότερες φορές παρατηρούνται σε ανθρώπους με ανοιχτά δέρματα που καίγονται εύκολα και έχουν την τάση να εμφανίζουν πανάδες. Άλλοτε πάλι σχετίζονται με ορμονικές διαταραχές, είτε εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της εμμηνόπαυσης. Πιο συχνά τις συναντάμε σε ηλικίες άνω των τριάντα και αυξάνονται και σκουραίνουν τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ αποχρωματίζονται σημαντικά το χειμώνα. Μελαγχρώσεις μπορεί ακόμη να εμφανιστούν μετά από χρήση κάποιων φαρμάκων, σε ουλές από τραύματα, ή χειρουργικές επεμβάσεις..καθώς και σε εγκαυματικές επιφάνειες μετά την επούλωση τους.

Τέλος, με την αφαίρεση των γεροντικών κηλίδων (μελαχρωματικές βλάβες) και των αγγειακών βλαβών, συνεισφέρουμε δραστικά στο να γυρίσουμε πίσω το ρολόι του χρόνου.

Πώς δουλεύει το Laser;

Η ενέργεια του Παλμικού Φωτός μήκους κύματος 540 nm και της τεχνολογίας AFT™ απορροφάται επιλεκτικά από το στόχο της θεραπείας χωρίς να επηρεάζεται ο παρακείμενος υγιής ιστός. Θερμαίνοντας επιλεκτικά επιτυγχάνεται η συρρίκνωση των αγγείων με αποτέλεσμα τη μείωση των αγγειακών βλαβών- ενώ στην περίπτωση των καφέ στιγμάτων, η ενέργεια απορροφάται από το στόχο της χρωστικής της μελανίνης. Με την καταστροφή των παραπάνω στόχων, ο οργανισμός διεγείρει τη διαδικασία επούλωσης και απορρόφησης των κατεστραμμένων στοιχείων.Το laser αυτό χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια, στα σημεία δηλαδή που κάνουν την εμφάνισή τους οι δυσχρωμίες του δέρματος, είτε στα πόδια για την αντιμετώπιση των διάχυτων ευρυαγγειών.

Πόσες θεραπείες είναι απαραίτητες;

Η φωτοανάπλαση μέσω της AFT™ διαρκεί από 15 εώς 30 λεπτά. Η θεραπεία αποτελείται συνήθως από 5 συνεδρίες. Μερικοί μπορούν να παρατηρήσουν δραστική διαφορά σε μόλις 2 ή 3 συνεδρίες, ενώ άλλοι ίσως να χρειαστούν παραπάνω. Για τη συντήρηση του αποτελέσματος πιθανόν να χρειαστούν επαναληπτικές θεραπείες με συχνότητα την οποία θα κρίνει ο πλαστικός χειρουργός σας.