Συνδυασμοί επεμβάσεων

ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με μειωμένο κόστος...
Φωτογραφίες πριν & μετά
Από το προσωπικό αρχείο του ιατρού
Φωτογραφίες πριν & μετά
Αισθητική χειρουργική
Botox / Dysport Υαλουρονικό οξύ / Volumetric technique Εμφύτευση Λίπους Βλεφαροπλαστική Facelift - Ρυτιδεκτομή Πλαστική λαιμού / Mini lift Ρινοπλαστική Μεγέθυνση ζυγωματικών / πηγουνιού Ωτοπλαστική Μεγέθυνση στήθους Ανόρθωση στήθους Σμίκρυνση στήθους Γυναικομαστία Λιποαναρρόφηση Κοιλιοπλαστική Bραχιοπλαστική / Πλαστική Μηρών Συνδυασμοί επεμβάσεων Αντιμετώπιση παθογόνου παχυσαρκίας Αισθητική στην επανορθωτική χειρουργική Σύσφιξη προσώπου INFINI ραδιοσυχνότητες Μη-Επεμβατική Κρυογλυπτική - Clatuu α NEW! Κυτταρίτιδα & ανάπλαση σώματος & προσώπου LPG Cellu M6 Intergral NEW! Laser αποτρίχωσης Soprano Ice Platinum NEW! Laser ανάπλασης δέρματος / ουλών Laser φωτοανάπλασης πανάδων Σύσφιξη προσώπου & σώματος Elite Pro NEW! Ισχυρή ενυδάτωση / μεσοθεραπεία Alma Beauty Reboost NEW! Συνδυασμός θεραπειών laser UVB Laser αντιμετώπισης υποχρωματικών βλαβών δέρματος Laser θεραπείας ενεργού ακμής Laser αντιμετώπισης μπλέ και κόκκινων ευρυαγγείων Laser αφαίρεσης τατουάζ Ψυχολογικές Παράμετροι
Εχετε απορίες;
Συνδυασμοί επεμβάσεων
Πολλές φορές, για να επιτύχουμε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο ή το σώμα, απαιτείται η παρέμβαση σε περισσότερες της μιας ανατομικές περιοχές, παρέμβαση που μπορεί να γίνει σε στάδια ή ταυτόχρονα.

Υπάρχουν χειρουργικές επεμβασεις που μπορούν με ασφάλεια να συνδυαστούν, χωρίς να αυξάνεται ιδιαίτερα η πιθανότητα των επιπλοκών, με αποτέλεσμα την συνολική αισθητική ομοιογένεια της υπό ανάπλασης περιοχής του σώματος.Εξελιγμένες χειρουργικές τεχνικές και σύγχρονοι μέθοδοι αναισθησία επιτρέπουν τον ασφαλή συνδυασμό επεμβάσεων, ώστε οι ασθενείς να υπόκεινται σε μειωμένο χρόνο ανάρρωσης και αποχής από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις, με ταυτόχρονα περισσότερο θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα τους, καθώς γίνεται συνολική αντιμετώπιση των αισθητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Έτσι, όταν νέες ή μεγαλύτερες μητέρες επιζητούν να αναστρέψουν τις αλλαγές που υπέστη το σώμα τους μετά τις εγκυμοσύνες και την απότομη αυξομείωση του βάρους, ο συνδυασμός κοιλιοπλαστικής, με τομές που κρύβονται σχεδόν κοντά στο αιδοίο, μαζί με ανόρθωση στήθους, με ή χωρίς την χρήση προθεμάτων στήθους, μπορεί να δώσει θεαματικά αποτελέσματα και να βοηθήσει τα μέγιστα στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησης τους.Άλλες φορές, η μεγέθυνση ή ανόρθωση στήθους μπορεί να συνδυαστεί με σύγχρονες και ανώδυνες τεχνικές λιποαναρρόφησης (Body Jet Λιποαναρρόφηση) της κοιλιάς, της μέσης και των μηρών, για την επίτευξη αρμονικών αναλογιών στο σώμα σε ένα μόνο χειρουργείο.

Ένα υπέρβαρο στήθος που συνήθως συνδυάζεται με μια γεμάτη περιφέρεια, εκτός από την αισθητική δυσμορφία που προκαλεί στο σώμα, ιδιαίτερα όταν η ασθενής δεν είναι ιδιαίτερα εύσωμη, δημιουργεί και συνωδά προβλήματα υγείας που δεν αντιμετωπίζονται, παρά μονάχα με την ελάττωση του όγκου του.Με την κατάλληλη μέθοδο σμίκρυνσης και ανόρθωσης του στήθους, σε συνδυασμό με την αφαίρεση του πλεονάζοντος λιπώδους ιστού από την κοιλιακή χώρα, μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί το σώμα της γυναίκας που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όμως, και άνδρες, που παρά τις ατέλειωτες ώρες στα γυμναστήρια και εξαντλητικές δίαιτες, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα υπερτροφικό ανδρικό στήθος (γυναικομαστία) ή τα συνήθη «ψωμάκια», μπορούν να ωφεληθούν τα μέγιστα με την ταυτόχρονη λιποαναρρόφηση στις παραπάνω ένοχες περιοχές, υπό τοπική αναισθησία απαλλασσόμενοι από το πρόβλημα τους μια για πάντα και ανώδυνα (Body Jet Λιποαναρρόφηση).

Συχνές τέτοιες παρεμβάσεις, αποτελούν ο συνδυασμός ρυτιδοπλαστικής / mini lift / neck lift (πλαστικής λαιμού), με βλεφαροπλαστική.
  • Ρινοπλαστική με βλεφαροπλαστική.
  • Βλεφαροπλαστική με ταυτόχρονη εξομάλυνση των ρυτίδων του προσώπου με χρήση μοσχεύματος λιπώδους ιστού.
  • Συνδυασμός κοιλιοπλαστικής (κλασικής ή mini), με Αυξητική Στήθους, ανόρθωση Στήθους ή Σμίκρυνση στήθους.
  • Πλαστική Βραχιόνων (brachioplasty) με οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση στο σώμα.

Συνδυασμοί επεμβάσεων που πρέπει να αποφεύγονται είναι: 
  • Κοιλιοπλαστική με λιποαναρρόφηση (αυξημένος κίνδυνος εμβολής)
  • Κοιλιοπλαστική σε συνδυασμό με οποιαδήποτε επέμβαση γενικής χειρουργικής που γίνεται παρέμβαση στα κοιλιακά σπλάχνα (χολεκυστεκτομή / gastric bypass κλπ).
  • Κοιλιοπλαστική ή λιποαναρρόφηση ταυτόχρονη με οποιαδήποτε γυναικολογική χειρουργική παρέμβαση.
Ο συνδυασμός χειρουργικών επεμβάσεων, αυξάνει το συνολικό χειρουργικό χρόνο, και πρέπει να γίνεται πάντα μόνο σε άρτια εξοπλισμένα νοσοκομειακά κέντρα, από έμπειρους πλαστικούς χειρουργούς και υπό την επίβλεψη έμπειρων αναισθησιολόγων.Εφόσον οι παραπάνω συνθήκες τηρηθούν πιστά, ο ασθενής απολαμβάνει ένα συνολικά ομοιογενές άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα της υπό ανάπλασης περιοχής του σώματος που επιθυμεί, με χαμηλότερο οικονομικό κόστος και μικρότερο χρόνο ανάρρωσης (σε σύγκριση με το εάν θα επιτελούσε τις επεμβάσεις σε στάδια).

Ένας έμπειρος Πλαστικός Χειρουργός, διαθέτει πάντα το απαραίτητο φωτογραφικό αρχείο που αποδεικνύει την ποιότητα της δουλειάς του.