Σύσφιξη προσώπου INFINI ραδιοσυχνότητες

Η Εξέλιξη στη Σύσφιξη του Δέρματος και όχι μόνο….
Φωτογραφίες πριν & μετά
Από το προσωπικό αρχείο του ιατρού
Φωτογραφίες πριν & μετά
Αισθητική χειρουργική
Botox / Dysport Υαλουρονικό οξύ / Volumetric technique Εμφύτευση Λίπους Βλεφαροπλαστική Facelift - Ρυτιδεκτομή Πλαστική λαιμού / Mini lift Ρινοπλαστική Μεγέθυνση ζυγωματικών / πηγουνιού Ωτοπλαστική Μεγέθυνση στήθους Ανόρθωση στήθους Σμίκρυνση στήθους Γυναικομαστία Λιποαναρρόφηση Κοιλιοπλαστική Bραχιοπλαστική / Πλαστική Μηρών Συνδυασμοί επεμβάσεων Αντιμετώπιση παθογόνου παχυσαρκίας Αισθητική στην επανορθωτική χειρουργική Σύσφιξη προσώπου INFINI ραδιοσυχνότητες Μη-Επεμβατική Κρυογλυπτική - Clatuu α NEW! Κυτταρίτιδα & ανάπλαση σώματος & προσώπου LPG Cellu M6 Intergral NEW! Laser αποτρίχωσης Soprano Ice Platinum NEW! Laser ανάπλασης δέρματος / ουλών Laser φωτοανάπλασης πανάδων Σύσφιξη προσώπου & σώματος Elite Pro NEW! Ισχυρή ενυδάτωση / μεσοθεραπεία Alma Beauty Reboost NEW! Συνδυασμός θεραπειών laser UVB Laser αντιμετώπισης υποχρωματικών βλαβών δέρματος Laser θεραπείας ενεργού ακμής Laser αντιμετώπισης μπλέ και κόκκινων ευρυαγγείων Laser αφαίρεσης τατουάζ Ψυχολογικές Παράμετροι
Εχετε απορίες;
Σύσφιξη προσώπου INFINI ραδιοσυχνότητες
Η Εξέλιξη στη Σύσφιξη του Δέρματος και όχι μόνο….   Άμεσα και Ορατά Αποτελέσματα που Διαρκούν, Χωρίς Νυστέρι, για Πρώτη φορά στην Ελλάδα !!!
 
INFINI RF
 
Νέα γενιά ραδιοσυχνοτήτων με θεαματικά αποτελέσματα για όλους τους τύπους δέρματος


 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ INFINI RF : ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
 

 
Η  τεχνολογία INFINI RF, αποτελεί εξέλιξη των συμβατικών μηχανημάτων ραδιοσυχνοτήτων καθώς δίδει τη δυνατότητα στον ιατρό που το χειρίζεται, της πλήρους παραμετροποίησης του βάθους εκπομπής ενέργειας μέσα στο δέρμα, καθώς και της ενεργειακής ισχύος που επιθυμεί. Αυτό είναι σημαντικό, διότι παλαιότερης τεχνολογίας ή άλλου τύπου συσκευές, δρουν πολύ επιφανειακά  και δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν τα βαθύτερα στρώματα κολλαγόνου του δέρματος, έχοντας ελάχιστα έως καθόλου αποτελέσματα ανά συνεδρία.
 
‘Αμεσα Ορατά Αποτελέσματα
 
  •  ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
  • ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
  • ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ LIFTING ΛΑΙΜΟΥ
  • ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΚΜΗ
  • ΒΑΘΕΙΕΣ ΟΥΛΕΣ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΑΚΜΗΣ
  • ΡΑΓΑΔΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
  • ΣΥΣΦΙΞΗ ΧΑΛΑΡΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΠΡΑΤΣΩΝ
  • ΣΥΣΦΙΞΗ ΧΑΛΑΡΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΟΙΛΙΑΣ
  • ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Δύο επιλογές θεραπείας
 
 
Δύο διαφορετικές κεφαλές παρέχουν δύο επίπεδα θεραπειών:
 
 
 
 
High Intensity Focused RF (MFR) 
 
 
 
 
Στοχευμένη  3D θεραπεία που παρέχει μείωση του βάθους των ρυτίδων και των ουλών, καθώς και σύσφιξη του δέρματος. Αποτελέσματα άμεσα ορατά εντός λίγων ημερών που διαρκούν πολλά χρόνια.
 
 
SuperficialFractionalRF (SFR)
 
 
Αναπλάθει το δέρμα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, για φρέσκια, νεανική επιδερμίδα και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Αντιμετωπίζει τις επιφανειακές ουλές κάθε τύπου.
 
 
 
ΣΥΧΝΕΣ EΡΩΤΗΣΕΙΣ
 
Σε ποια ανατομικά σημεία του σώματος και του προσώπου, το INFINI RFυπερτερεί έναντι οποιασδήποτε άλλης μη επεμβατικής μεθόδου ή μηχανήματος;
 
 
Η θεραπεία με ΙΝFINIRF, έχει θεαματικά αποτελέσματα στις
σακούλες των άνω και κάτω βλεφάρων,
 
 
 
στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), στις
οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, στις κάθετες ρυτίδες του μετώπου, στις κάθετες ρυτίδες στα χείλη και θεαματικά αποτελέσματα συνολικά στο οβάλ του προσώπου και στη σύσφιξη στο λαιμό.
 
 


 
 
Επίσης, ικανοποιητικά αποτελέσματα έχουμε στη χαλάρωση
του δέρματος των μπράτσων, στην χαλάρωση του δέρματος της κοιλιάς, των γλουτών καθώς και στο δέρμα του γόνατος. Tο ΙΝFINIRF, έχει επίσης ένδειξη στις περιπτώσεις ενεργού ακμής, όπου προκαλεί σημαντική ύφεση της ερυθρότητας,
 


 
καθώς και στις περιπτώσεις σοβαρής κυστικής ακμής, καθώς έχει τη δυνατότητα να αποκαθιστά τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί καθίζηση και να επαναφέρει τη λεία όψη της επιδερμίδας.
 
Πόσο άνετη είναι η θεραπεία;
 
Εξαρτάται από τον τύπο της θεραπείας και την ανεκτικότητα του ασθενή στον πόνο. Το ΙΝFINIRFόμως, με την πατενταρισμένη τεχνολογία ComfortFlow, σχεδιάστηκε για να  μεγιστοποιεί την άνεση του ασθενή.
 
 
Ποιος είναι ο χρόνος αποκατάστασης μετά την θεραπεία;
 
Η στοχευμένη ενδοδερμική διανομή της ενέργειας RF, ελαχιστοποιεί  την θερμική βλάβη της επιφάνειας του δέρματος,  πετυχαίνοντας έτσι γρήγορη επούλωση και ανάρρωση, που δεν υπερβαίνει τις λίγες μόνο ώρες (MRFtreatment /σύσφιξη) ή τις μία με δύο ημέρες (SFRtreatment /ουλές ακμής).
 
 
Πόσες θεραπείες χρειάζονται;
 
Πολλές φορές, ιδιαιτέρως ικανοποιητικά αποτελέσματα είναι ήδη ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!!! Συνήθως απαιτούνται δύο έως τέσσερις συνεδρίες, ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος.
 
 
Πότε βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα και πότε το τελικό αποτέλεσμα;
 
Αποτελέσματα βλέπετε ήδη από τις πρώτες δέκα ημέρες μετά τη θεραπεία. Στον ένα μήνα, το αποτέλεσμα είναι ήδη πολύ εμφανές και συνεχίζει να βελτιώνεται μέχρι και τρεις μήνες μετά τη θεραπεία!!!
 
 
Η φωτογραφική τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων πριν-μετά, αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση για την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης θεραπείας χωρίς αμφισβήτηση…
 
Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
 
Η εμπειρία στη συγκεκριμένη τεχνολογία υπάρχει από τα τέλη του 2013. Μέχρι τώρα δεν έχει διαπιστωθεί υποτροπή του αισθητικού προβλήματος σε κάποιον από τους ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπευτικό πρωτόκολλο με INFINI RF.
 
 
Υπάρχει πιθανότητα επιπλοκών μετά από θεραπεία με INFINI RF;
Η μέχρι τώρα παγκόσμια εμπειρία, δεν έχει αναδείξει επιπλοκές, εφόσον ο χειριστής ιατρός είναι εξοικειωμένος με το πρωτόκολλο θεραπειών που εξατομικεύονται ανά ασθενή. Αποτελεί συνεπώς μια σίγουρη και ασφαλή μέθοδο αντιγήρανσης.
 
Μπορεί το INFINI RF να υποκαταστήσει την χειρουργική παρέμβαση;
 
Σε μικρής βαρύτητας αισθητικά προβλήματα, το INFINI RF είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό.


 
 
Σε πιο σοβαρά προβλήματα, μπορεί να δώσει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα σε άτομα που θέλουν να αποφύγουν τη χειρουργική επέμβαση. Θεωρείται το πιο  αποτελεσματικό  μηχάνημα σύσφιξης παγκοσμίως.Υπάρχουν περιορισμοί στον τύπο δέρματος ή στην περίοδο του χρόνου που μπορούν να γίνουν οι θεραπείες;
 
 
Αντίθετα με τις θεραπείες laser, το INFINI RF είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους δέρματος και η θεραπεία μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου. Λειτουργεί αποτελεσματικά και σε μαυρισμένο δέρμα.
 
 
ToINFINI RF μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες όπως BOTOXή υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία κλπ;
 
 
Το INFINI RF μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε από τις παραπάνω αισθητικές παρεμβάσεις για την επίτευξη, εξατομικευμένα, του καλύτερου δυνατού αισθητικού αποτελέσματος ανά ασθενή. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και πότε.


 
Πότε χρησιμοποιούμε Laserκαι πότε INFINI RF; Μπορούν να συνδυαστούν οι δύο θεραπείες;
 
 
 
Το INFINI RF, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση μελαχρώσεων (πανάδων). Αντίθετα ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο διαθέτει Laser αντιμετώπισης μελαχρώσεων. Από την άλλη πλευρά, τα διάφορα Laserαπολέπισης του δέρματος όπως το ErbiumFractionalLaser,
μπορούν να αντιμετωπίσουν τις επιφανειακές αλλοιώσεις του
δέρματος και να προκαλέσουν αναγέννηση του κολλαγόνου, όχι όμως στο βάθος της επιδερμίδας όπως το INFINI RF. Συνήθως ο συνδυασμός των δύο τεχνικών προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα εφόσον συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο και ο χειρισμός τους γίνεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό.
 
 
 
Ποιο είναι το κόστος των θεραπειών με INFINI RF;
 
Το κόστος των θεραπειών δεν είναι απαγορευτικό, καθώς κοστίζει περίπου όσο μία πλήρης θεραπεία Botoxή 1-2 φιαλίδια καλού υαλουρονικού. Στην Ελλάδα το κόστος είναι περίπου το μισό ή και λιγότερο σε σχέση με τις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γερμανία κλπ. εναρμονιζόμενο στην υπάρχουσα κρίση.
 
 
 
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ – ΜΕΤΑ