Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας

Μη επεμβατική Σύσφιξη του Σώματος…
Αισθητική χειρουργική
Botox / Dysport Υαλουρονικό οξύ / Volumetric technique Εμφύτευση Λίπους Βλεφαροπλαστική Facelift - Ρυτιδεκτομή Πλαστική λαιμού / Mini lift Ρινοπλαστική Μεγέθυνση ζυγωματικών / πηγουνιού Ωτοπλαστική Μεγέθυνση στήθους Ανόρθωση στήθους Σμίκρυνση στήθους Γυναικομαστία Λιποαναρρόφηση Κοιλιοπλαστική Bραχιοπλαστική / Πλαστική Μηρών Συνδυασμοί επεμβάσεων Αντιμετώπιση παθογόνου παχυσαρκίας Αισθητική στην επανορθωτική χειρουργική Νέο INFINI ραδιοσυχνότητες Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας Laser μόνιμης αποτρίχωσης Laser ανάπλασης δέρματος / ουλών Laser φωτοανάπλασης πανάδων Laser σύσφιξης προσώπου Συνδυασμός θεραπειών laser UVB Laser αντιμετώπισης υποχρωματικών βλαβών δέρματος Laser θεραπείας ενεργού ακμής Laser αντιμετώπισης μπλέ και κόκκινων ευρυαγγείων Laser αφαίρεσης τατουάζ Ψυχολογικές Παράμετροι
Εχετε απορίες;
Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας
Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας, Μη επεμβατική Σύσφιξη του Σώματος…

Σίγουρο αποτέλεσμα – Μεγάλη εμπειρία!!!

LPG Endermologie
Η τεχνική LPG Endermologie είναι η πιο πρόσφατη, πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση κυτταρίτιδας και τη µη επεµβατική λιπογλυπτική σώµατος.

Πρόκειται για µια 100% φυσική, ασφαλή , εγκεκριμένη από το F.D.A, και απολύτως ανώδυνη τεχνική.

Τo LPG είναι μια πρωτοπόρος θεραπεία του συνδετικού ιστού με στόχο τη μείωση της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους , που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα. Έχει επίσης την έγκριση για θεραπευτική χρήση. Με την πάροδο του χρόνου, χειροτερεύει η μικροκυκλοφορία του δέρματος , η εμφάνιση της φλούδας πορτοκαλιού επικρατεί και η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της.
Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε είναι:
  • Αδυνάτισμα, μέσω ενεργοποίησης του μεταβολισμού των λιποκυττάρων
  • Σύσφιξη, με διέγερση των ινοβλαστών
  • Βελτίωση της κυτταρίτιδας και της όψης φλούδας πορτοκαλιού
  • Αποβολή τοξινών και μείωση των κατακρατήσεων
  • Βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας
Το LPG στηρίζεται στη χρήση μιας συσκευής που διαθέτει δύο ρυθμιζόμενους κυλίνδρους και, παράλληλα, στην ελεγχόμενη αναρρόφηση. Η συνδυαστική δράση αυτών επιτρέπει τέλεια αναδίπλωση του δέρματος. Οι κύλινδροι κινούνται με μικρότερη ή μεγαλύτερη μεταξύ τους απόσταση, ανάλογα με την κατάσταση του ιστού και την επιθυμητή ένταση της θεραπείας, κάνοντας μηχανικό μασάζ. Κατά τη διάρκεια της κάθε συνεδρίας ο ασθενής φορά ειδικό ελαστικό κορμάκι. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η μικροκυκλοφορία, προάγεται η επανατοποθέτηση των λιποκυττάρων στους λοβούς τους, ενώ τα ελεύθερα λιπαρά οξέα επανέρχονται στην κυκλοφορία για να καταναλωθούν.

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 35΄ λεπτά και συνιστώνται 2 με 3 εφαρμογές την εβδομάδα. Ένας κύκλος 12-16 συνεδριών θεωρείται συνήθως επαρκής για ορατά αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εμπειρία του χειριστή του μηχανήματος.

Η εμπειρία στο ιατρείο μας, σε διάφορα μοντέλα LPG υπερβαίνει τα 15 έτη, γεγονός που σας εξασφαλίζει τα καλύτερα δυνατά αισθητικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει το συγκεκριμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
30 € Η ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ 16 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ!!!